donderdag 22 december 2016

ALEPPO EN HET HYPOCRIETE WESTEN



Jarenlang heeft het Westen zich niets aangetrokken van de bevolking van Oost Aleppo. Jarenlang interesseerde het niemand dat de mensen daar onder een bezetting leefden van Al Nusra en de ISIS, de meest bloeddorstige islamitische terreurorganisaties in de wereld. Organisaties die bijna overal en zeker in het Westen verboden zijn. Niemand kon het wat schelen dat er dagelijks burgers werden vermoord, geëxecuteerd of onafgebroken gemarteld. Nu is Aleppo eindelijk vrij na een offensief van het Syrische leger met steun van de Russische strijdkrachten. Wat zien we nu in de westerse media? Plotseling is men bezorgd over de burgers van Aleppo, en de terroristen worden als helden neergezet. Dezelfde terroristen die in Frankrijk en elders bommen lieten afgaan, en veel mensen zonder mededogen hebben afgeslacht. Kunnen de westerse regeringen nog meer hypocriet worden?

Er is maar een conclusie uit dit alles te trekken, en eigenlijk wisten we dit al lang. Het Westen, met de Amerikanen voorop, wilde dat de terroristen in Aleppo stand zouden houden. Men gunde de bevolking van het oosten van de stad geen bevrijding. Dat paste namelijk niet in het plan dat was opgesteld om Assad af te zetten en Syrië onder westerse controle te brengen. Rusland heeft voor dit alles een stokje gestoken, en daarom huilen de media dikke tranen voor Aleppo. Niet voor de bevolking van de stad, maar voor de terroristen die verslagen zijn. Het houdt ook niet op bij de media. Vorige week woensdagavond werden er plotseling in een aantal steden, waaronder Amsterdam en Utrecht, manifestaties voor Aleppo gehouden. Manifestaties vol gejammer en gehuil. Dit alles zou “spontaan” georganiseerd zijn. Allemaal tegelijk, overal in Europa en ook nog op dezelfde tijd. Gelooft nog iemand in die “spontaniteit”? Zelfs de burgemeester van Parijs liet de lichten van de Eiffeltoren uitdraaien “voor Aleppo”.

We kunnen alleen maar concluderen dat dit een steunbetuiging aan de terroristen was die nu zonder pardon de stad uit zijn gezet. Kortom; de westerse propagandamachine draaide weer op volle toeren. Dagenlang al voor de bevrijding onderhield men contact met wat burgers in Aleppo, die duidelijk op de hand van de terroristen waren. Nog meer jammerverhalen en meer emotionele chantage. Beelden van de vierende burgers in de delen van de stad die al waren bevrijdt werden niet of nauwelijks getoond. Die waren alleen te zien in de Russische media en op TV stations uit het Midden Oosten. Want het was wel degelijk een bevrijding, ook al blijft het Westen hardnekkig schrijven over “de val van Aleppo”. Voor die tijd deden de Amerikanen alles om hun jihadistenvriendjes te redden. Steeds opnieuw werd er om een staakt-het-vuren gevraagd, zodat de terroristen zich konden hergroeperen. Maar het Syrische leger en de Russische leiding trapten daar niet meer in. Er werd doorgezet tot de terroristen nog maar een paar straten over hadden.

De jihadisten hebben gefaald, ondanks de steun van het Westen en ondermeer ook Turkije. Ze waren verslagen en daarmee was ook de westerse politieke lijn, opgesteld in Washington, verslagen. Het is misschien wel de grootste nederlaag voor de Amerikanen sinds Vietnam. Gelijktijdig is het voor Rusland, en natuurlijk de Syrische leiding, een ongelofelijke overwinning. We weten nog allemaal wat een puinhoop het in Syrië was voordat Rusland in greep. Steeds meer delen kwamen in terroristen handen. Het had alle schijn van een eeuwige oorlog. De Russische acties hebben dat alles doorbroken. Het oude gezegde geldt nog steeds; “Rusland begint geen oorlogen, maar beëindigd ze wel”. Bij het Westen is het precies omgekeerd.

Nu rouwt het Westen dus om de burgers van Aleppo. Tenminste dat beweert men. Zoals gebruikelijk zijn het valse tranen. Als men echt zo bezorgd is zou je verwachten dat er hulpgoederen naar de stad zouden worden gestuurd. Zoals Rusland dat wel meteen heeft gedaan. Maar het aantal westerse hulpzendingen zijn makkelijk te tellen. Het getal staat gewoon op nul. Zo bezorgd is men dus. Dat Rusland meteen mobiele ziekenhuizen heeft laten overbrengen is in de media ook niet aan de orde gekomen. Wat de Amerikanen wel konden was de exacte locatie van een van deze ziekenhuizen aan de terroristen geven. Dit ziekenhuis werd dan ook meteen daarna door het jihad uitschot in elkaar geschoten. Dat is dus de bijdrage van het Westen. Oorlogen ontketenen en islamitische terroristen inzetten en steunen is de westerse manier om een bijdrage aan de wereldvrede te leveren.

Hoe hoog de westerse nederlaag zit was op de recente Eurotop te vernemen. Merkel van Duitsland zei dat ze zeer gedeprimeerd was over de toestand. Dat kan alleen maar goed nieuws zijn voor ons allemaal. Men is dus gedeprimeerd over het verlies van de terroristen. We zullen ons de woorden van de westerse leiders herinneren over de terroristen in Aleppo, als ze weer een keer krokodillentranen huilen over aanslagen hier in Europa. De aanslag op de Kerstmarkt in Berlijn is hier een schokkend voorbeeld van. We zullen ons die woorden ook herinneren als men weer een keer hoog van de toren blaast over de bestrijding van terrorisme. We weten immers dat de hypocritische houding van de westerse leiders geen grenzen kent. Schaamte kennen deze criminelen al helemaal niet. Ze beweren dat ze groepen als Al Nusra en de ISIS bestrijden, terwijl ze aan dit zelfde tuig in Syrië, steun, beschutting en zelfs wapens leveren. Voeg daar de open grenzen aan toe en de ingrediënten voor een onophoudelijke serie aanslagen zijn geleverd.

Toch zal het hen niet helpen. Ze hebben er alles aan gedaan om de mensen in Aleppo in handen van de terroristen te houden. Nu is Aleppo vrij. Dit is nog maar het begin, want Rusland zal niet loslaten tot heel Syrië van de jihadisten gezuiverd is. Dat is niet alleen goed nieuws voor het Syrische volk, maar ook voor ons. Alle terroristen die in Syrië worden opgeruimd krijgen niet meer de kans om naar Europa te komen. Jammer alleen dat er zo weinig wordt gedaan om de moordenaars uit te roken die al hier zijn. Maar ook dat zal eens anders worden, de tijd voor een grote schoonmaak is niet ver meer.

Dan is er nog een zijspoor van dit alles waar de media een hobby van hebben gemaakt. Namelijk de verspreiding van zogenaamd ‘fake news’, of beter gezegd valse nieuwsberichten. Plotseling krijgen deze berichten de schuld van al het slechte dat het Westen recent is overkomen. De inzet van ‘fake news’ zou tot de nederlaag van Clinton hebben geleid, en ook verantwoordelijk zijn voor de westerse mislukking in Syrië. Je moet er maar opkomen. De westerse leugenaars beweren natuurlijk gelijktijdig dat het ontstaan van ‘fake news’ door Rusland is geregeld. Zijn er voor dit alles bewijzen? Nee, natuurlijk niet. Eigenlijk zijn die beweringen zelf gewoon ‘fake news’. En nu we toch bezig zijn kunnen we ook nog even toevoegen dat vooral het Westen over de jaren de hoofdbron van “fake news’ is geweest.

Immers, men beweerde ooit dat Irak massavernietigingswapens bezat. Een leugen, maar maanden lang stonden de kranten er vol mee en er werd zelfs een oorlog over gevoerd. Men beweerde ook dat Rusland de Oekraïne was binnengevallen, Niet een keer, maar tientallen malen. Dit terwijl het de Kiev fascisten zijn die de Donbass aanvallen, en dagelijks mensen vermoorden. Het zijn twee grote voorbeelden van “fake news’ die uit de westerse duim werden gezogen. Gelukkig kennen we intussen onze ware vijanden en hun leugens. De nieuwe strijdkreet van de westerse media zou moeten zijn ‘een dag niet gelogen, is een verloren dag’.

We sluiten af met de woorden van een inwoner van Oost Aleppo die niet in de westerse media te zien is geweest. Maar zijn woorden zeggen eigenlijk alles: “Onze harten kwamen tot stilstand toen de bezetting door de jihadisten begon. Nu beginnen ze weer langzaam te kloppen.”

 Kerstviering in Aleppo